Skip to main content

MONORAIL VOOR ONDERHOUDSHANGBRUG

Deze uitrusting wordt enkel gebruikt voor het onderhouden van gevels. Het systeem bestaat uit een rail in “I” of in “C” in aluminium die bovenop het gebouw is bevestigd, waarop er of glijwagentjes of een onderhoudshangbrug kunnen gemonteerd worden.

MONORAIL VOOR ONDERHOUDSHANGBRUG

De hangbrug kan manueel worden gebruikt of elektrisch op een hoogte van 50 meter.

De glijwagen is uitgerust met een draagkabel die de afdaling en het hijsen van de hangbrug verzekerd en een veiligheidskabel met parachute die automatisch de hangbrug stopt in geval van problemen. (Versnelling tijdens de afdaling, kapotte draagkabel of bij falen van een lier)

De glijwagens/lieren worden aangedreven door een 380 Volt 3 fase-netwerk met een nominale capaciteit van 400 kg.

VOORZIEN VOOR 1 OF 2 PERSONEN

1

Hangbrug 1 persoon

De hangbrug is samengesteld uit een tubulaire structuur uit aluminium, volledig bedekt met platen en met een hoogte van 110 cm. Het laadvermogen van 120kg is voorzien voor de arbeider en zijn materiaal. Ze is uitgerust met wielen die ervoor zorgen dat de hangbrug zich kan verplaatsen op de gevel.
2

Hangbrug 2 personen

De hangbrug is volledig samengesteld uit een aluminium structuur, volledig bedekt met platen en met een hoogte van 110 cm. Het laadvermogen 240kg is voorzien voor 2 arbeiders en hun materiaal. Ze is uitgerust met wielen die ervoor zorgen dat de hangbrug zich kan verplaatsen op de gevel.

PROTIMEX : PRODUCTEN EN SYSTEMEN VOOR VALVEVEILIGING